Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap A hónap programjai A hónap programjai Mihály nevű véradókat is várnak

Mihály nevű véradókat is várnak

E-mail Nyomtatás PDF

Ajándéksorsolással. meglepetésekkel készülnek a vöröskeresztesek a hétvégi Mihály-napi vásár véradására, amelyre idén is eljön a Magyar Vöröskereszt véradókamionja.

Hidegben fűt, melegben hűt: a véradókamionnál várják a Mihály-napi nagyvásár csendes hőseit a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének önkéntesei és munkatársai október 6-án 9.00 órától 17.30-ig, majd október 7-én 10.00 és 17.30 között. A jármű idén is a Békéssy Béla úti kereszteződésben parkol.
A véradókat meglepetésekkel várják a szervezők; ajándéksorsolással – többek közt zsákba macska, kürtőskalács-, fagyiutalvány, finom ital nyerhető majd. Délután a donorok gyermekei arcfestésen vehetnek részt. Minden Mihály nevű véradót ajándékkal köszöntenek a szervezők. A programra szűréseket és totókat is terveznek.

Városközpontokban és nagyrendezvényeken

Közös ügyünk és érdekünk, hogy az egészségügyi ellátáshoz szükséges vérkészletek folyamatosan megfelelő szinten álljanak. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervező önkéntesei és munkatársai ezért kérik, hogy aki teheti, jöjjön el a hónap véradására, és segítse ezúton mindazokat, akiknek életben maradásához vagy gyógyulásához vérkészítményre van szüksége.
Az ügyért továbbra is – amikor csak tehetik – házhoz mennek, azaz a települések centrumába, bevásárló központokba, nagyrendezvényekre szerveznek véradást. A hónap első csütörtökén, október 4-én várják a megszokott jó falatok, a nosztalgikus kolbász- és sörmenü a debreceni Napló Székházban 13.30 és 17.30 között.

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének októberi nyilvános véradásai:

http://hajdubiharmegye.voroskereszt.hu/index.php/veradasszervezes/veradas
 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak