Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Adományozás helyi szinten Akciók, programok Fejlesztő és vidám adomány gyerekeknek

Fejlesztő és vidám adomány gyerekeknek

E-mail Nyomtatás PDF

Interaktív könyvet kapott ajándékba 2510 gyermek az Alaszka Kft.-től Hajdú-Bihar megyében. A felajánlást a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete juttatta el általános iskolás gyermekekhez.

 

A legjobb ajándék a könyv, az általános iskolásoknak azonban nagyon fontos a játék, az aktivitás, a sikerélmény is. Az Alaszka Kft. interaktív könyve – a Sport, nyár, Reál – mindezt összekapcsolja, hiszen nem csak olvasmányokat, hanem feladatokat, fejtörőket is tartalmaz. A cég hátrányos helyzetű családokban nevelkedő gyermekeknek 2510 darab könyvet ajánlott fel Hajdú-Bihar megyében – a kiadványhoz tartozó több, mint 100.000 matricával együtt.

 

„Reális avagy Reál-os” ajándék

Tartalmas és szórakoztató kiadványt adhatott át a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a gyermeknek megyénk 6 általános iskolájában. Az összes interaktív könyvet kiosztotta egyeztetve az iskolák vezetőségével.

A Sport, nyár, Reál-könyvvel többnyire az évzárón lepték meg a kisdiákokat a vöröskeresztesek és a tanárok. Nagyon nagy örömöt váltottak ki az ajándékok mindenütt; Balmazújvároson a június 14-én a Református Általános Iskolában, Hajdúnánáson június 17-én a Bocskai István Általános Iskola Magyar úti tagintézményében, Komádi Barsi Dénesről elnevezett iskolájában június 21-én, másnap Debrecenben, a Vörösmarty Általános Iskola és AMI-ban, a hajdúböszörményi Baltazár Dezső Református Általános Iskolában a hó 25. napján, majd a 27-en Püspökladányban a Kövy Sándor nevét viselő iskolában.

***

Módosítás: ( 2017. június 28. szerda, 15:22 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak