Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Szponzoraink

Segítségükkel győzött a bajba jutott ember

E-mail Nyomtatás PDF

Kiállták a próbát a csapatok a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének Megyei elsősegélynyújtó versenyén. Rendkívül életszerű baleseti szimulációkban teljesítettek a csapatok, a szimulációkat fáradhatatlanul és profin jelenítették meg az imitátorok és a sminkesek. A rendezvényen önkéntesek munkálkodtak. Mindez támogatók segítségével valósulhatott meg. Köszönjük!


Megrázó életszerűség - fotók: Gyarmati Gábor

A versenyről szóló beszámoló:
http://hajdubiharmegye.voroskereszt.hu/index.php/elssegelynyujtas/hirek

***

Támogatók:

Széchenyi Nyomtatvány Üzletház  (Debrecen)

Hajdú-Bihar Megyei Baleset-megelőzési Bizottság


Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága

Bobajka Pékség – Hajdúszoboszló

Felföldi Édességgyártó Kft.

Clock Café pizzéria és panzió


 

 


 

 

 

 

Összeköt az energia - ételosztó nap a rászorulókért Berettyóújfaluban

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a Tigáz Csoporttal karöltve ételosztó napot szervezett a rászorulókért Berettyóújfaluban. A program keretében a gázszolgáltató önkénteseinek segítségével több mint 300 adag ételt osztottak szét a nehéz életkörülmények között élő embereknek.

Ételosztó nap keretében igyekezett segíteni a hátrányos helyzetben élőkön a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete Berettyóújfaluban. A közhasznú szervezet a Tigáz Csoport „Összeköt az energia” társadalmi felelősségvállalási programjának keretében kapott támogatásból több mint 300 adag ebédet készített el és osztott szét a város rászorulói között a társaság dolgozóinak segítségével.

Módosítás: ( 2017. január 10. kedd, 09:01 ) Bővebben...
 

Értük: Élmény, étel, szeretet

E-mail Nyomtatás PDF

Utazott, tanult és játszott 29 halmozottan hátrányos helyzetű gyermek a Magyar Vöröskereszt Hajdúnánás Területi Szervezetével, amelynek vezetője és munkatársai köszöni az önkormányzatok, vállalkozók, s minden támogató segítségét, és a vöröskeresztes önkéntesek  munkáját, hiszen felejthetetlen, fejlesztő hatású élményt adhatott a gyermekeknek.

Mit ad a nyári élmény a gyermekeknek? Örömöt, ingereket, tapasztalatot, melyek fejlesztik képességeiket, készségeiket és folyamatosan tanulnak általuk. Azok a gyermekek, akiknek családja az elemi szükségletekért küzd, ebből a szempontból is hátrányos helyzetbe kerülnek.

A Magyar Vöröskereszt Hajdúnánás Területi Szervezete ezért kirándulást szervezett a környező városokban, településeken nehéz körülmények között élő fiataloknak a Nyíregyházi Állatparkba.

Bővebben...
 

Számíthat rá az életmentés ügye: IT Service Hungary

E-mail Nyomtatás PDF

A Vöröskereszt világnapját életmentő tevékenységekre épülő programokkal ünnepelte 2014-ben a Magyar Vöröskereszt megyei és Hajdúböszörmény területi szervezete. Vezérprogramja a Megyei elsősegélynyújtó verseny volt, amelyet szponzorált az IT Services Hungary Kft. is.


Nem először állt a humanitárius szervezet valamely életmentő és szemléletformáló programja mellé az információs és kommunikációs technológiai (ICT) szolgáltató vállalat. Rendszeres támogatója évek óta a véradásnak több módon is. Munkahelyi véradó napokra ad alkalmat, és ajándékokkal motiválja alkalmazottait, hogy segítsék ezúton embertársaikat. Ezen kívül a sokszoros, kitüntetett véradók megbecsülését is támogatta az elmúlt években az „IT”.

2014. május 8-án az életmentés másik vöröskeresztes ügyét, az elsősegélynyújtást szponzorálták: a Megyei elsősegélynyújtó verseny megszervezését segítették ezúton. A szakmailag magas színvonalú megmérettetést idén Hajdúböszörmény főterén, a Vöröskereszt világnapján tartotta meg a szervezet.

Módosítás: ( 2014. május 21. szerda, 15:49 ) Bővebben...
 

Segítettek – köszönjük

E-mail Nyomtatás PDF

Méltó módon emlékezhettünk meg 2014. május 8-án a Vöröskereszt világnapjáról Hajdúböszörményben a

• 43. Megyei elsősegélynyújtó versennyel,
• Véradással,
• Baleset-szimulációs bemutatóval, 
• Ünnepi üléssel, melyen önkéntes segítőket tüntettünk ki, majd• Felavattuk a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörmény Területi Szervezetének új irodáját.

A nap programjai a Vöröskereszt életet mentő, humanitárius munkáját, a fiatalok képzését, nevelését szolgálták és azt, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az elsősegélynyújtás fontosságára. Céljainkat elértük, a gondolati magot elvetettük Hajdúböszörményben is önkéntesek, támogatók és szponzorok segítségével.

A Megyei elsősegélynyújtó verseny támogatói, szponzorai:

 


  • Hajdúböszörmény Város Önkormányzata  • IT Services Hungary Kft.
Bővebben...
 IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak