Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Általános és intézményi szociális segítségnyújtás Hírek Áldozatos munkájáért kitüntették a Vöröskereszt vezetőjét

Áldozatos munkájáért kitüntették a Vöröskereszt vezetőjét

E-mail Nyomtatás PDF

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata Fazekasné Farkas Ibolyának – a Magyar Vöröskereszt területi, és a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT szakmai vezetőjének, – elismerő oklevelet adott a szociális munka napja alkalmából.


Fazekasné Farkas Ibolya az áldozatos munkájáért kapott szakmai elismeréssel

Ajtaja mindig nyitva áll. Tudjuk, aki igazán segít, annak feladatai szaporodnak egy-egy munka végeztével, hiszen egyre több nehéz élethelyzetű ember keresi fel. Fazekasné Farkas Ibolya – a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörmény Területi Szervezetének vezetője és a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT szakmai irányítója – nem ismeri a lehetetlent, nem törődik a fáradtsággal, mindenkire és minden feladatra van ideje. Áldozatos munkáját szakmai elismeréssel jutalmazta Hajdúböszörmény Város Önkormányzata a szociális munka napja alkalmából. Az oklevelet Kiss Attila polgármester adta át a Polgármesteri Hivatal dísztermében tartott ünnepségen.

 

Minél többet, annál jobban

Folyamatosan és az év ünnepi időszakaiban karitatív munkával szolgál Ibolya, adományokat gyűjt és eljuttatja a rászorulóknak, sikeres véradásokat szervez, egészségfejlesztési tanácsadást, programokat tart, népszerűsíti az elsősegélynyújtást, felkarol alulról jövő kezdeményezéseket, terjeszti az önkéntesség kultúráját. Mind a Vöröskereszt, mind a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT szakmai feladataiban markáns szervező, koordináló munkát végez – tudtuk meg munkatársaitól, ügyfeleitől.


Czeglédi János, Kiss Attila polgármester, Koláné Dr. Markó Judit jegyző, Sőrés István alpolgármester az ünnepségen


A segítő pont a „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című EFOP-1.2.9-17-2017-00021 projekt megvalósításának központi helyszíne, mely projektnek a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal konzorciumi partnere.

 

 

Módosítás: ( 2018. november 16. péntek, 12:12 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak