Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Általános és intézményi szociális segítségnyújtás Programok, projektek „Tour de Hajdúböszörmény” – célban az adomány

„Tour de Hajdúböszörmény” – célban az adomány

E-mail Nyomtatás PDF

Kerékpárral jöttek, láttak, gyűjtöttek. Most a célban átadják. Az Accor-csoport a Magyar Vöröskereszt főigazgatójával 2017. augusztus 31-én a Hajdúböszörményi Bocskai István Általános Iskolában zárják országos kerékpártúrájukat.


Több mint túra ez a vállalás: biciklivel bejárják az országot egy hotelhálózat vezetői és Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója. Végállomásuk a Hajdúböszörményi Bocskai István Általános Iskola augusztus 31-én 17 órakor, az intézmény évnyitóján. A csapat célja ugyanis nem pusztán a tervezett útvonal teljesítése, hanem hogy átadják adományukat az intézménynek. A felajánlást – egymillió-kétszázezer forintot – körútjuk idején gyűjtötték. 2017 tavaszán pályázatot írtak ki rá oktatási intézményeknek a pénzt az egészséges életmód népszerűsítésére szánva. A ’Bocskai’ a helyi Vöröskereszt közvetítésével jelentkezett erre és nyert. Így az intézmény hamarosan egészséges életmódot szolgáló műszert és sporteszközöket vásárolhat oktatási-nevelési céljaira. Az Accor-csoport tagjai olyan emberek, akik nagyon fontosnak tartják az adományozást, a közösségi szerepvállalást, a sporttal teljes, egészséges életet – és minden ember egészséges életmódhoz való esélyét. Szokásuk minden évben kerékpárral bejárni az országot azzal a céllal, hogy példát mutassanak, adományt gyűjtsenek, és azt jótékony céllal felajánlják.

Hajrában: biciklisekkel és szurkolókkal

A ’Tour de Hajdúböszörmény’-nek minden érdeklődő részese lehet, hiszen a csoport augusztus 31-én 16.00 óra körül érkezik a Dorogi út felől a várostáblához, és több száz kilométeres útjuk után minden bizonnyal jól jön nekik a szurkolás. Sőt nagy szeretettel fogadják, ha az utolsó kilómétereken kerékpárosok csatlakoznak hozzájuk a hajdúk fővárosából.

 

Az illusztráció forrása:
http://www.anp.hu/hu/xviii-bukk-aggtelek-kerekpartura

 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak