Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Általános és intézményi szociális segítségnyújtás Programok, projektek „Étellel az életért, a teljes ünnepért” – gyűjt a Vöröskereszt

„Étellel az életért, a teljes ünnepért” – gyűjt a Vöröskereszt

E-mail Nyomtatás PDF

Tartós élelmiszert, szaloncukrot, karácsonyi ajándékokat, játékokat, tisztító, tisztálkodási szereket gyűjt a Magyar Vöröskereszt a Hajdú-Bihar Megye Szervezete meghirdetett karácsonyi akciókban.


Gyűjtés Hajdúszoboszlón 2017-ben

„Legyen igaz és igazi ünnep a karácsony = legyen mindenkié, ezért kérjük, csatlakozzon szeretetakciónkhoz, vegyen eggyel többet, és adja nélkülöző embertársainak” – ezzel a gondolattal kéri a vásárlók segítségét a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete december 7-én (pénteken) 10.00 órától és 8-án (szombaton) 8.00 órától üzletzárásig a megye kijelölt Reál-üzleteiben. Egy héttel később gyűjtenek Debrecenben: december 14-én és 15-én. A gyűjtéseknek helyet adó Reál-üzletekben plakátokon is szerepelnek a pontos információk.

Az önkéntesek tartós élelmiszert – konzervet, étolajat, csokoládét, tartós tejet, tésztát, szaloncukrot, egyéb tartós élelmiszert, tisztító és tisztálkodási szereteket gyűjtenek.

Minél több adomány, annál több segítség


Hajdúböszörményi gyermekkarácsony 2017-ben

Gyorssegéllyel és az ünnep ajándékaival, adományaival, szeretettel teli hangulatával szeretne minél több nehéz körülmények között élő gyermeket, nagycsaládosokat, egyedülálló idős, beteg embereket megsegíteni karácsony előtt a Vöröskereszt megyénkben. Tartós élelmiszeren és a túléléshez szükséges eszközökön kívül ezért ajándékokat, jó minőségű gyermekjátékokat, gyertyákat, a karácsony kellékeit is gyűjtik az önkéntesek és munkatársak a hónap vöröskeresztes akcióiban. Köztük a remélhetően már ismerősen csengő MikulásGyárban is, melyhez az adományok Debrecenben az Auchan Áruház gyűjtőpontján adhatók egészen december 21-ig.

Akciók üzletközpontokban, vöröskeresztes irodákban

A Tesco is megnyitja kapuit országszerte, hogy a nagy múltú karitatív szervezet több családon és a lét peremére került emberen segíthessen. Megyénkben a közelgő hétvégén december 7-én és 8-án 10.00 és 18.00 óra között Berettyóújfaluban, Hajdúszoboszlón, és Debrecenben két helyszínen; a Kishegyesi úti Tesco Extrában, s a Mikepércsi úton a Tesco Repülőtér Extrában gyűjtenek tartós élelmiszereket a vöröskeresztes pontokon.

A Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete december 17-én a Debreceni Karitatív Testület Add tovább akciójában fogadja az adományokat a város főterén, az adventi vásárban.

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének területi irodáiban, adománykezelő helyein nyitva tartási időben várják a felajánlásokat a munkatársak és önkéntesek.

 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak