Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Menekülteknek gyűjt a megyei Vöröskereszt

E-mail Nyomtatás PDF

Takarót, élelmiszert, szénsavmentes ásványvizet gyűjt a Debreceni Menekülttáborban tartózkodó migráns embereknek, családoknak, gyermekeknek a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete.

Fekvőalkalmatosságokra, takarókra, plédekre, hálózsákokra és a zsúfoltság gondjait enyhítő adományokra van szükség Debrecenben, hiszen az átmenetileg a helyi Befogadóállomáson tartózkodó menekült emberek száma hirtelen megnőtt. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete gyűjtést hirdet, hogy – társszerveivel együtt – enyhítse a migráns emberek, gyermekek, családok szenvedését.

 

Étel, ital, takaró

Kéri a segíteni vágyó embereket, hogy aki teheti, az előbbieket és szénsavmentes ásványvizet, azonnal fogyasztható élelmiszert (kekszet, bébiételt, gyümölcsöt), pelenkát, cumisüveget, tápszert hozzon a Vöröskereszt megyei irodájába (Debrecen, Simonffy utca 44.) hétfőtől csütörtökig 7.30-16.00, pénteken 7.30 és 13.30 között. Akinek nem felel meg ez az időszak, kérjük, az 52/ 531-427-es telefonszámon egyeztessen munkatársainkkal.

Módosítás: ( 2015. szeptember 08. kedd, 14:49 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak