Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Általános és intézményi szociális segítségnyújtás Programok, projektek S.O.S: önkénteseket, szakembereket vár a Vöröskereszt

S.O.S: önkénteseket, szakembereket vár a Vöröskereszt

E-mail Nyomtatás PDF

Orvosokat, mentősöket, védőnőket, szociális munkásokat, laikus elsősegélynyújtókat és segítőket hív önkéntesei közé a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete. A cél a Debrecenben tartózkodó menekült emberek megsegítése és a zsúfoltság következményeinek megelőzése.

Önkéntes szakemberekre és önkéntes segítőkre van szükség a menekültügyi humanitárius szolgálathoz Debrecenben. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete ezért önkénteseket toboroz; orvosokat, mentősöket, szociális munkásokat, védőnőket, egészségügyi dolgozókat, orvostan-, mentőtiszt-hallgatókat, egyetemistákat, laikus elsősegélynyújtásban jártas és legjobb tudásukkal, képességeikkel segíteni akaró civileket hív. A migráns emberek és családok átmeneti itt tartózkodásával járó szenvedés enyhítése, és a napokban kialakult zsúfoltság következményeinek a megelőzése a cél.

 

A jelentkezőket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímen, a szervezet Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/hajdubiharmegyei.voroskereszt) vagy munkaidőben a 52/ 531-427-es, a 70 933 8533-as telefonszámon, és személyesen a megyei irodában (Debrecen, Simonffy utca 44.) várják a vöröskeresztes munkatársak és önkéntesek. A feladatokat a szaktudást, egyéni képességeket, szándékokat egyeztetve osztják ki, és nyitottak a szakemberek és segítők ötleteire is.

 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak