Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Meleg kályha a hideg hónapokra

E-mail Nyomtatás PDF

A legjobbkor érkezett az adomány a hajdúszoboszlói Molnár-családnak. Az ötgyermekes család szorongva állt a tél gondolata előtt, mert szobájukat nem tudták fűteni. Korábban egy teakályhával oldották meg ezt a gondot, de a kályha – miután oldala kiégett – használhatatlanná vált.

Magyar Vöröskereszt Meleg otthon a hideg hónapokra című programja segített rajtuk, melyben a megyei szervezet cserépkályhát igényelhetett egy családnak a berendezést felajánló – és gyártó – MAT Kerámia Kft.-től. A fűtőeszközt 2015. szeptember 8-án 15.00 órakor építtette be a család otthonába a a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei és a Hajdúszoboszló Területi Szervezete és a gyártó cég, és hivatalosan átadták az az édesanyának, Molnár Sándornénak.

Örülünk, hogy időben és jó helyre került az adomány – jegyezték meg az átadáson a résztvevők: Nyéki István, a Magyar Vöröskereszt Hajdúszoboszló Területi Szervezetének elnöke, Szatmári Margit, a Magyar Vöröskereszt Hajdúszoboszló Területi Szervezet vezetője, Apagyi Zsolt, a kályhát adományozóMAT Kerámia Kft. ügyvezető igazgatója adta át a családnak.

 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak