Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Elsősegélynyújtás Képzés oktatási intézményekben

Oktatási-nevelési intézményekben folytatott képzés

E-mail Nyomtatás PDF

Az oktatási intézményekben tanítási órán kívül pedagógusok, védőnők, mentősök bevonásával történik az elsősegélynyújtás népszerűsítése.

A felkészítések zárásaként minden évben megrendezésre kerülnek a felmenő rendszerű elsősegélynyújtó versenyek. Nevezni 3 kategóriában lehet (általános-, középiskolai, felnőtt), ahol kizárólag laikus elsősegélynyújtók vehetnek részt. A csapatok az elsősegélynyújtás területén megszerzett tudásukról élethű baleseti helyszíneken adnak számot.

Oktatási-nevelési intézményekben folytatott képzés

Minden iskolából egy csapat jelentkezhet, mely legfeljebb 5 főből állhat (1 fő a csapatkapitány). A csapatkapitány feladata az ellátás szervezése, a csapattagok tevékenységének irányítása. A versenyzők 4 gyakorlati és 1 elméleti állomáson mérik össze tudásukat. A megyében legjobb eredményt elérő csapatok a zánkai országos versenyen szerepelhetnek.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni, hogy milyen érzés elsősegélyben részesíteni egy sérültet, akkor mihamarabb jelentkezz csapattagnak!

Várjuk gyermekek, fiatalok, felnőttek jelentkezését! Az elsősegélynyújtásban nincs korhatár!

Módosítás: ( 2010. szeptember 04. szombat, 18:06 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak