Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények „Fox” vért adni? – véradás a „zombivész” ellen

„Fox” vért adni? – véradás a „zombivész” ellen

E-mail Nyomtatás PDF

„Vérbutik” várja a szeptember 30-i véradás donorait Debrecenben a Fórum Bevásárlóközpontban. Az interaktív program a közismert The Walking Daed című filmosorozatra épül. A jelentkezők látványosságra, kalandos feladatokra, ajándékokra számíthatnak.

Borzongató látványossággal áll a véradás ügye mellé a Fox Televízió nemzetközi kezdeményezése, amely a The Walking Dead című tévésorozat régi és új rajongóit, valamint régi és új véradókat szólít meg. Debrecenbe a hónap végén érkezik az akció, hogy izgalmassá tegye a véradást szeptember 30-án 12.00 és 19.00 óra között a Fórum Bevásárlóközpontban (Csapó u. 30.).
Vérbutikot, azaz Blood Store-t, állítanak fel a Fox televízió szervezői, akik a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetével fogtak össze. A stand látványa, programjai a The Walking Dead képi-tartalmi elemeit jelenítik meg kreatívan, olykor groteszk humorral.

Minden érdeklődőt feladatok várnak, melyekért ajándékra váltható pontok járnak.
Aki véradásra jelentkezik, kiemelkedően magas pontszámot kap, és különleges relikviákra, egyedi pólókra, bögrékre számíthat a kedvenc sorozatát megidéző Vérbutikban. A standok egy nappal a véradás előtt kinyitnak, hogy minél több ember kedvet kapjon a borzongató véradáshoz.

„Blood-story” vagy „Véres múlt”

A Vérbutikok másodszor indultak útnak Magyarországon. 2016 februárjában 426 véradóval, 192 liter vérrel, 1278 megmentett vagy gyógyulásában megsegített emberélettel zárták az akciót a szervezők: a Fox televízió, a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. A nemzetközi kezdeményezést azzal a céllal indította a televíziós csatorna, hogy a film rajongóiból és az érdeklődőkből véradókat toborozzanak.  
A „butikok” a The Walking Dead most induló 7. évada alkalmából nyitnak. Az ajándéktárgyak ezúttal a 6. évad záróepizódjának feszült pillanatait idézik, amikor Negan az első áldozatát készül kiválasztani. A sorozat folytatása október 24-től, hétfőnként 22 órakor látható a FOX műsorán.

VIDEÓK:  https://www.youtube.com/watch?v=v93RkrP5rh0&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=JNzXgSftTr4

Módosítás: ( 2016. szeptember 26. hétfő, 15:09 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak