Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Aktívak a nyugalmazott megyei igazgatók

Aktívak a nyugalmazott megyei igazgatók

E-mail Nyomtatás PDF

Megbeszélték az elmúlt év tapasztalatait a Magyar Vöröskereszt nyugalmazott igazgatói 2016-os találkozójukon, közben megismerték a Magyar Vöröskereszt Hajdúnánás területét és Hajdúböszörményt.

Nyugdíjba vonultak ugyan, de aktívan részt vesznek a Magyar Vöröskereszt munkájában és egymással is tartják a kapcsolatot a nyugalmazott megyei igazgatók. Éves találkozójukra idén is összejöttek, ezúttal Hajdúnánáson köszöntötte őket Oláh Miklós területi elnök, Ujvárosy Andrásné megyei igazgató és Horváth Ildikó Rita területi vezető. Szeptember 23-25. között 14 vendég gyűlt össze, és beszélte meg az elmúlt év vöröskeresztes eseményeit, az önkéntes segítő munkát, megismerte a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének négyéves és 2016-os eredményeit, miközben kikapcsolódott a hajdúvárosban és környékén. Ellátogattak a hajdúnánási fürdőbe, bejárták idegenvezetővel Hajdúböszörményt, majd a Kenderes kertet. Hajdúdorogon Jeles Erzsébet a Hajdúnánás Területi Szervezet vezetőségi tagja üdvözölte őket, és együtt megtekintették a görög katolikus egyház központi székesegyházát, a magyar görög katolikus közösség hajdúsági város központját. Végül a polgári Archeoparkot is meglátogatták. A három nap alatt Hajdúnánáson a Bányász Termál Üdülő adott otthont a csapatnak. A találkozón képviselte magát Vass, Tolna, Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megye.

 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak