Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények „Itt az idő: adj vért az egyetemen”

„Itt az idő: adj vért az egyetemen”

E-mail Nyomtatás PDF

Jótettben versenyeznek újra a hallgatók: megkezdődött az Országos Felsőoktatási Véradóverseny. Október harmadik hetében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ II. kollégiumában várják a diákokat a vöröskeresztesek.

Három ember életét mentheti meg, anyaintézményét sikerre viheti és meglepetésekre számíthat minden egyetemista, aki vért ad a Magyar Vöröskereszt Országos Felsőoktatási Véradóversenyén. Az előttünk álló héten, október 18-án és 19-én 10.00 és 15.30 között a Debreceni Egyetem Klinikai Központ II. kollégiumában (Nagyerdei krt. 98.) adhatnak vért a versenyzők, a Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének véradásán.

A szervezők kérik a hallgatókat, hogy a napszaknak megfelelően egyenek, igyanak a véradás előtt, és hozzák magukkal a személyi igazolványukat, lakcím- és TAJ-kártyájukat. A véradás az erkölcsi értékén túl a donornak is javára válhat, hiszen minden vérkészítmény egészségügyi vizsgálatokon esik át (HIV-, Hepatitisz-B-, -C, luesz-, szifilisz-szűrésen).

Módosítás: ( 2016. október 17. hétfő, 09:54 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak