Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Régi idők véradása – jön a donorünnep

Régi idők véradása – jön a donorünnep

E-mail Nyomtatás PDF

Nosztalgikus ízekkel várja a donorokat a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a debreceni Vérellátó Állomáson november 25-én. Délben Ányos József, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója – 30-szoros véradóként – köszönti donortársait.

Hagyomány, hogy november végén, a magyar véradók napjához legközelebb eső pénteken Nosztalgia-véradással várják a vöröskeresztesek Hajdú-Bihar megye donorjait Debrecenben, a Bem téri Vérellátó Állomáson. Idén november 25-én 7.30 és 17.00 óra között kolbásszal és sörrel vendégelik meg a donorokat, hogy a 70-es, 80-as évek hangulatával záródjon az ünnepi véradásuk.

 

Fürdőjegytől a tűzzománcig

Délben személyesen köszönti a donorokat a véradónap arca, Ányos József. A Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója maga is ünnepelt, hiszen 30-szoros véradóként kitünteti idén a Magyar Vöröskereszt.
Meglepetések is érik a nap véradóit, hiszen belépőket sorsolnak ki közöttük a debreceni Mediterrán Élményfürdőbe, s egyéb ajándékokat, műalkotásokat nyerhetnek.

 

***

Támogatók:

 
Aquaticum SPA

***Kedvenc Szakbolt

***

Szabó Katalin,
Debreceni Művelődési Központ Újkerti Közösségi Házának
művelődésszervezője,

a közösségi ház munkatársai, alkotói, közösségei:

Bobonka Miklósné pedagógus
Pless Attila zongoraművész
Origami kör
Fazekas kör

***

Masits István festőművész

Módosítás: ( 2016. november 24. csütörtök, 16:15 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak