Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Nyissa az új évet véradással!

Nyissa az új évet véradással!

E-mail Nyomtatás PDF

A tartós hideg, valamint a megfázásos megbetegedések miatt január első két hetében a vártnál alacsonyabb volt a véradói aktivitás. Éppen ezért a Magyar Vöröskereszt „Nyissa az új évet egy jó cselekedettel és adjon vért!” szlogennel véradásra hív.

A Magyar Vöröskeresztnek naponta 1800 véradót kell toboroznia ahhoz, hogy a kórházi ellátáshoz szükséges vérmennyiség rendelkezésre álljon.

 

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat a biztonságos nemzeti vérkészlet fenntartása érdekében arra kér mindenkit, aki egészségesnek érzi magát, vegyen részt az országban szervezett véradások valamelyikén és buzdítsa véradásra ismerőseit, barátait is.

Január hónapban 447 véradást szervez a Vöröskereszt országszerte, a pontos helyszínek és időpontok a http://veradas.hu/adj-vert/veradasok oldalon vagy a Véradás-Vöröskereszt ingyenesen letölthető mobil applikációval érhetőek el.

 

Hajdú-Bihar megyében 33 véradást szerveznek a vöröskeresztes önkéntesek és munkatársak a hónap hátralévő felében. A januári véradások információi a http://hajdubiharmegye.voroskereszt.hu/index.php/veradasszervezes/veradas oldalon is elérhetőek.

Módosítás: ( 2017. január 18. szerda, 16:31 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak