Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények „Eleven hálóban”: önkéntességről minden szinten

„Eleven hálóban”: önkéntességről minden szinten

E-mail Nyomtatás PDF

Különleges, többcélú vezetőségi ülést tartott a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete február 3-án Hajdúböszörményben. Az Az „Eleven háló” – önkéntesség a Vöröskeresztben és a Vöröskereszttel című rendezvényre a társadalom több szférájából hívtak – a társadalmi szerepvállalás témájában érintett – vendégeket, partnereket.

Az önkéntességet választották a nap témájának: a Vöröskereszt eleven, gyakorlati nézőpontjából közelítette meg Dr. Lakatos Zoltán, a Magyar Vöröskereszt megyei elnöke és Ujvárosy Andrásné megyei igazgató nyitóbeszédében. Szervezeti szintre emelte a témát Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója „Rész az egészben, egész a részben” című összefoglalójában. A szociológus nézőpontját ismertette szemléletes előadással Mojzesné Dr. Székely Katalin egyetemi docens, kandidátus, szociológus.

A szakmai ülést közösség- és kapcsolatépítő program követte a közeli Fürdőkertben. Itt személyesen találkozhattak vöröskeresztes vezetők, önkéntesek és a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének és területi szervezeteinek támogatói: a vállalkozói és az önkormányzati szférából.

 


A képen Pajna Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke mond köszöntőt a Fürdőkertben.
Balra ül Dr. Lakatos Zoltán, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének elnöke,
jobbra Fórizs László, a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörmény területi elnöke, mellette
Kardos István,
a Magyar Vöröskereszt főigazgatója és Oláh Miklós, az országos szervezet alelnöke.

 

Fotók: Buzási Lajos (hvtv)

Módosítás: ( 2017. február 08. szerda, 10:46 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak