Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények „Kincs, ami van: elsősegélynyújtás” – módszertani és szakmai konferencia

„Kincs, ami van: elsősegélynyújtás” – módszertani és szakmai konferencia

E-mail Nyomtatás PDF

Győrfi Pál , az Országos Mentőszolgálat szóvivője ad elő a tőle megszokott motiváló és lendületes stílusban az elsősegélynyújtásról, majd megyénk legjobb szakemberei követik szeptember 13-án 13 órától a debreceni Ifjúsági Házban (Simonffy u. 21.), ahol a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete módszertani és szakmai konferenciát tart a város pedagógusainak és érdeklődőknek.

 

Élethű bemutatókat, elméleti, gyakorlati ismereteket, érdekességeket és látványosságokat ígérnek a szervezők, s mindezt ingyen. A cél, hogy a jövő generációja legyen felkészült elsősegélynyújtásból, és baleset vagy rosszullét helyszínén az előírások szerint segítsen embertársán. A program meghívója itt letölthető. Szerettel várják a jelentkezőket a vöröskeresztesek a megyei Oktatási és Vizsgaközpontban az 52/316-330, 52/316-679 és a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címen. Még van hely, jelentkezzen!

Életmentő tudás

„Tudd-tedd és tanítsd” – az alapfokú elsősegélynyújtás fogásaival, sikeres oktatásának titkaival megismerkedhet minden résztvevő, és természetesen gyakorlásra is lesz alkalma az ingyenes Kincs, ami van: elsősegélynyújtás című módszertani és szakmai konferencián, amelyet tanároknak, védőnőknek és érdeklődőknek szerveznek a vöröskeresztesek Debrecenben az elsősegélynyújtás világnapja alkalmából. A világnap minden évben szeptember második szombatjára esik, fő célja az elsősegélynyújtás népszerűsítése.
A magyar embereknek igen kis százaléka tud és mer segíteni bajba jutott embertársán, ennek oka többnyire az, hogy nem bízik elsősegélynyújtó tudásában. Tanárok és védőnők hatásosan segítenek és segíthetnek, hogy a jövő generációjánál ez ne legyen akadály. Nekik és velük rendezi meg a konferenciát a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete szeptember 13-án 13 órától az Ifjúsági Házban (Simonffy utca 21.). A legkorszerűbb ismereteket megtanulhatják, élethű műsebeken gyakorolhatnak a résztvevők. Győrfi Pál az OMSZ szóvivője, s Ujvárosy András vezető mentőtiszt tartanak szakmai előadást. A módszertanba Lukácsné Kovács Edit vezető védőnő avatja be az érdeklődőket. Előadásán kiderül, milyen eszközök válnak be az iskolai elsősegélynyújtás oktatásában, és hogyan lehet sikeresen felkészülni a Magyar Vöröskereszt elsősegélynyújtó versenyére.

A program a Magyar Vöröskereszt TEA/C-6/2017. pályázatának támogatásával valósult meg.

Módosítás: ( 2017. október 02. hétfő, 15:29 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak