Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Kihelyezett megyei vezetőségi gyűlés - Nádudvaron

Kihelyezett megyei vezetőségi gyűlés - Nádudvaron

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének Vezetőségét soron következő ülésére Nádudvar városa látta vendégül. A Művelődési Házban tartott rendezvényen Tóth Lajos, Püspökladány alpolgármestere ismertette a Sárréti kistérség sajátosságait, majd Beke Imre Nádudvar polgármestere látványos bemutatót tartott a város  nevezetességeiről.

Kihelyezett megyei vezetőségi gyűlés - Nádudvaron

A fáradhatatlanul tevékenykedő Lovas Imréné és férje által, évekkel korábban alapított helyi vöröskereszt alapszervezet munkáját is megismerhették a jelenlévők.

A megyei szervezet igazgatója beszámolójában kiemelte a forrásbővítés és adománygyűjtés jelentőségét. A vezetőség tagjai és a meghívott vendégek tájékozódhattak az árvízkárosultak részére eddig gyűlt felajánlásokról.

Nádudvarról nem lehet úgy elmenni, hogy a világhírüket megalapozó fekete kerámiát meg ne csodálják az ide látogatók. Fazekas Ferenc fazekas mester, műhelyében tartott bemutatót az érdeklődő vöröskeresztesek részére.


Kihelyezett megyei vezetőségi gyűlés - Nádudvaron

Módosítás: ( 2010. szeptember 04. szombat, 13:51 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak