Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Közöd!

E-mail Nyomtatás PDF

Gondoltad volna, hogy Magyarországon évente több 10,000 fiatal végez önkéntes munkát?

Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek Budapesten.

Három példa az ötödik KÖZÖD! Önkéntes Fiatalok Napja programjai közül.

Közöd!

Tizenötezer fiatalnak 2010. április 24-én már lesz hozzá Köze!

Pincemúzeum-építés Máriakéménden, használt cuccok piaca Miskolcon, élelmiszer-gyűjtés rászoruló gyermekeknek

Budapesten. Három példa az ötödik KÖZÖD! Önkéntes Fiatalok Napja programjai közül.  Az egyedülálló kezdeményezésnek, melyet a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány koordinál, itthon eddig 15000 résztvevője van, 150 helyi projekt valósul meg országszerte.

A központi program témája idén a gyermekszegénység elleni küzdelem.

A szegénység és társadalmi kirekesztés elleni küzdelem európai éve jegyében a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal együttműködésben rászoruló nagycsaládok számára tartós élelmiszer-gyűjtést szervezünk a fővárosban. A kezdeményezéshez iskolák, intézmények, szervezetek, cégek csatlakozását várjuk! A kampány április 24-én délután a budapesti Gödör Klubban ér véget: ide várják a csoportok és magánszemélyek adományait, és mindazokat, akik egy-egy csomag liszttel, rizzsel, cukorral, csokoládéval,egy flakon olajjal maguk szeretnének segíteni az arra rászoruló családokon.

Amennyiben szeretnéd, ha neked is lenne hozzá KöZöD, csatlakozz!

Info: +3630 630 0942,
www.kozod.hu

Tudtad, hogy ez évi több százezer munkaórányi hasznos tevékenység, ami során parkok frissülnek fel, játszóterek épülnek újjá, idősek és fogyatékkal élők részesülnek izgalmas programokban, és még sorolhatnánk. Ha többet akarsz tudni a részletekről, ha Te is csatlakozni akarsz, ha részese akarsz lenni egy országos kezdeményezésnek, akkor: www.kozod.hu és  http://www.facebook.com/pages/KOZOD/ vagy + 36 30 630 0942

Legyél Te is egy a sok tízezer közül,aki nem vár másra, aki nem nyugszik bele, aki tud és mer változtatni.
Legyen hozzá KöZöd!

TE IS TEHETSZ ÉRTE!

Közöd!

Módosítás: ( 2010. szeptember 04. szombat, 15:24 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak