Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Dunai árvíz: segítsen!

E-mail Nyomtatás PDF

Hajdú-Bihar megyében is készül a Vöröskereszt a dunai árvíz miatti katasztrófahelyzetre. Kéri az itt élők segítségét, hogy segíthessen.

Elsősorban pénz- és élelmiszer-adományt várnak a Magyar Vöröskereszt Hajú-Bihar Megyei Szervezetétől a Duna mentén. A pénzbeli támogatást a 10400339-00026562-00000009 számlaszámon fogadja a szervezet, ezen kívül gyűjtést indított. Tartós élelmiszert, palackozott ivóvizet, fertőtlenítő, tisztító- és tisztálkodási szereket várnak munkatársai Debrecenben a Simonffy utca 44. szám alatti irodában munkaidőben, 7.30 és 16.00 óra között. (Nagyobb természetbeni támogatásnál a 70/ 933 8385-ös telefonszámon tudnak egyeztetni az adományozók.)

Működik az 1359-es adományvonal. Akik felhívják a telefonszámot vagy az 'ADOMANY' szót elküldik SMS-ben 250 forinttal segítik a Magyar Vöröskereszt árvízkatasztrófa-készenléti és -válaszadási tevékenységét.

A hazai humanitárius szervezet az árvíz elleni védekezésben és a védekezésben résztvevők ellátásában, az esetlegesen kialakítandó befogadó helyek kezelésében, üzemeltetésében és az érintett lakosság pszichoszociális ellátásában nyújt segítséget. Ezen felül készenlétbe helyezte a rendelkezésére álló speciális árvízi mentőhajóit is, melyek szükség esetén rövid időn belül bevethetőek.

Módosítás: ( 2013. június 07. péntek, 12:22 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak