Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Véradásszervezés Hírek „Bloody dancing” avagy mozduljunk együtt a véradásért

„Bloody dancing” avagy mozduljunk együtt a véradásért

E-mail Nyomtatás PDF

Először toboroznak véradásra flasmobbal Hajdúszoboszlón a vöröskeresztesek. Augusztus 24-én 10 órakor kezdődik a villámcsődület a fürdőben, ahol 9.00 és 16.30 óra között nosztalgiázó véradónapot tartanak tagok, önkéntesek és munkatársak.

Fontos, minél többen megértsék: a véradás közös ügy. Fontos, hogy augusztus 20. után pótoljuk a felhasznált vérkészítményeket. Fontos, hogy új véradók álljanak az életkoruk, egészségi állapotuk miatt kiesők helyére. Nekünk fontos az is, hogy kifejezzük a régi és leendő véradóknak, milyen értékesek – gondolták a Magyar Vöröskereszt Hajdúszoboszló Területi Szervezetének és a Hungarospa Zrt. vöröskeresztes alapszervezetének tagjai, ezért különleges véradónapot szerveznek augusztus 24-én 9 és 16.30 között a híres ’szoboszlói fürdőben’ (az Aqua – Palace Élményfürdő, Szörf épület I. emeleti Konferencia termében). A mindennapok csendes hőseit a véradás után hűsítik hideg sörrel, üdítővel, és kolbászos menüvel megvendégelik. A kedélyeket pedig felforrósítják, hiszen a strand vendégeit 10 órakor táncos flashmobbal lepik meg a strandon. A programot az alkalom és a jókedv szellemében „Bloody dancingnek” nevezték el.

Az ötlet már régen motoszkált Hajdúszoboszlón a lelkes vöröskeresztes tagok és munkatársak fejében. Most valósággá is válhat a megmozdulás a Magyar Vöröskereszt VTA 2017 pályázatának köszönhetően. Ennek B komponensére pályázott – és nyert – az alapszervezet.

 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak