Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Véradásszervezés Hírek Véradómozgalom támogatásáért

Véradómozgalom támogatásáért

E-mail Nyomtatás PDF

Balmazújváros Város Önkormányzata Támogatói Oklevelet kapott véradómozgalomban kifejtett tevékenységéért a Magyar Vöröskereszt Országos Vezetőségétől.

Az véradómozgalom támogatásáért az elismerést Dr. Veres Margit polgármester asszony vette át 2017. november 22-én vette, Balmazújvároson a képviselő-testületi ülésen Ujvárosi Andrásnétól, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének igazgatójától és Dr. Orcsik István területi elnöktől.

Balmazújváros Város a véradás és szervezésének minden fázisában kiemelkedően támogatta és támogatja a Magyar Vöröskereszt Balmazújváros Területi Szevezetének munkáját a véradások megszervezésétől a megvalósításán át a véradók megbecsülésének kifejezéséig. A közelmúltban ingyen adott helyet véradásoknak – többek között a Polgármesteri Hivatalban is –, majd a napokban megrendezett véradóünnepségen támogatták a kitüntetett donorok megvendégelését. Kiemelkedően és folyamatosan támogatta és támogatja a véradás ügyét.

 

Módosítás: ( 2017. november 23. csütörtök, 11:47 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak