Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Véradásszervezés Hírek Mihály nevű véradókat is várnak

Mihály nevű véradókat is várnak

E-mail Nyomtatás PDF

Ajándéksorsolással. meglepetésekkel készülnek a vöröskeresztesek a hétvégi Mihály-napi vásár véradására, amelyre idén is eljön a Magyar Vöröskereszt véradókamionja.

Hidegben fűt, melegben hűt: a véradókamionnál várják a Mihály-napi nagyvásár csendes hőseit a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének önkéntesei és munkatársai október 6-án 9.00 órától 17.30-ig, majd október 7-én 10.00 és 17.30 között. A jármű idén is a Békéssy Béla úti kereszteződésben parkol.
A véradókat meglepetésekkel várják a szervezők; ajándéksorsolással – többek közt zsákba macska, kürtőskalács-, fagyiutalvány, finom ital nyerhető majd. Délután a donorok gyermekei arcfestésen vehetnek részt. Minden Mihály nevű véradót ajándékkal köszöntenek a szervezők. A programra szűréseket és totókat is terveznek.

Városközpontokban és nagyrendezvényeken

Közös ügyünk és érdekünk, hogy az egészségügyi ellátáshoz szükséges vérkészletek folyamatosan megfelelő szinten álljanak. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének véradószervező önkéntesei és munkatársai ezért kérik, hogy aki teheti, jöjjön el a hónap véradására, és segítse ezúton mindazokat, akiknek életben maradásához vagy gyógyulásához vérkészítményre van szüksége.
Az ügyért továbbra is – amikor csak tehetik – házhoz mennek, azaz a települések centrumába, bevásárló központokba, nagyrendezvényekre szerveznek véradást. A hónap első csütörtökén, október 4-én várják a megszokott jó falatok, a nosztalgikus kolbász- és sörmenü a debreceni Napló Székházban 13.30 és 17.30 között.

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének októberi nyilvános véradásai:

http://hajdubiharmegye.voroskereszt.hu/index.php/veradasszervezes/veradas
 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak