Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Véradásszervezés Programok, projektek Büszkék véradó alkalmazottaikra

Büszkék véradó alkalmazottaikra

E-mail Nyomtatás PDF

A fiatalokat ösztönzi a véradásra a debreceni Tudásparkban működő vállalat, az idősebb, sokszoros donorokat megbecsüli.

Tavaszi véradónapra hívta alkalmazottait az IT Services Hungary Kft. május 25-én 9 órától a vállalat debreceni telephelyén, a Tudásparkban. Előzetesen 58-an jelentkeztek az akcióra, de a véradás napján folyamatosan érkeztek mások is.

Büszek-verado-munkatarsaikra

 

Délig 42 alkalmazott adott vért, a kihelyezett véradás 16 óráig tartott. A bátorságot és önzetlenséget csokoládéval, üdítővel honorálta a cég, melynek debreceni központja öt éve – megnyitása óta – szervez véradásokat a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetével.
A vérellátásért munkálkodók egyik fő ügye – amellett, hogy szinten tartják a vérkészletet – a fiatalítás. A vállalat többszörösen is nagy szolgálatot tesz a vérellátás ügyéért, hiszen rendszeres munkahelyi véradást szervez fiatal alkalmazottainak, és az elmúlt év novemberében támogatta a megyei Vöröskereszt véradóünnepségeit, segítve, hogy a szervezet méltó módon kitüntethesse a megyében élő, sokszoros véradókat. A fiatalokat tehát bevonja a véradók táborába, az idősebbeket pedig megbecsüli.

A vállalatnál dolgozók számítanak arra, hogy félévente vért adhatnak munkahelyükön, hisz’ az IT Services 2010-től rendszeressé tette a véradónapokat. 2011 őszén 46 munkatárs adott vért, hogy ezúton segítse ismeretlenül is bajba jutott embertársait. Félévvel korábban 70-en, 2010 őszén 50-en nyújtották segítően karjukat.  
„Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen alkalmakkor is számíthatunk munkavállalóinkra” – hangsúlyozta Nagykálnai Andrea, az IT Services Hungary kommunikációs vezetője. „A társadalmi szerepvállalást érintő kezdeményezéseinkbe igyekszünk a nálunk dolgozókat is bevonni, és olyan akciókat szervezni, amely nem csak vállalatunk számára hasznos. Ezért döntöttünk úgy, hogy véradások rendszeres szervezésével segítünk környezetünkön” – fűzte hozzá.

 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak