Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Véradásszervezés Programok, projektek Cél az egész-ség – véradással is szolgáltak

Cél az egész-ség – véradással is szolgáltak

E-mail Nyomtatás PDF

Alkalmazottak és ügyfelek álltak sorban a munkahelyi véradáson, hogy az életmentő szövettel megmentsenek másokat, vagy segítsék beteg embertársaik gyógyulását.

Új véradóhelyszínnel gyarapodott a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete: aZepter International nagyvállalat helyi irodájában szeptember 20-án 9 és 14 óra között munkahelyi véradást tartottak. A cég alapelve, hogy test és lélek egységét, az egész-séget szolgálja világszerte. A célt debreceni kirendeltsége, helyi vezetői és munkatársai nem csak egészségmegőrző termékekkel, tanácsadással, hanem „vérükkel” is szolgálták. Tettük az ügyfeleket is lelkesítette, így közülük is sokan adtak vért.

Hatvan megmentett élet

Kiemelkedő eredménnyel zárult a véradónap, 30-an jelentkeztek, s 20-an adtak vért öt óra alatt – közülük 14-en életükben először nyújtották segítő karjukat. Mint köztudott, egy egységnyi vérből három vérkészítményt állítanak elő, így a donorok összesen hatvan ember életét mentették vagy óvták meg.  
A cég vezetői a szervezésben segítő munkatársukkal, Maróti Árpáddal jelezték, hogy szeretnének rendszeres véradóhelyszínné válni. Az egészségvédő és életminőség-javító tevékenységüket  a jövőben a véradással is kiegészítik.

 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak